Clubs-operakids

Cluburi

Cluburile de activități sunt
cea mai frumoasă cale prin
care copiii pot descoperi lumea!
Cluburile de activități sunt cea mai frumoasă cale prin care copiii pot descoperi lumea!

Cluburi

Clubs-operakids

Ghidați de profesorii Opera Kids fiecare copil va avea posibilitatea să își descopere talentele și să se dezvolte multilateral!

Micul Mozart

Muzică și Teatru

Micul Artist

Artă și Design

Micul Lingvist

Arta vorbirii, Retorică și Limbi straine

Micul Atlet

Sport

Micul Dansator

Dans și balet

Micul Bucatar

Arta culinară

Micul Mozart

Muzică și Teatru

Ghidați de profesori profesioniști, copiii își dezvoltă abilitățile creative naturale. Ei vor fi învățați cum să își gestioneze emoțiile pe ritmul notelor muzicale.

Un copil care iubește muzica, nu cunoaște ce e ura, resentimentele și invidia. În timpul orelor de muzică și teatru copiii se pot alătura distracției de a cânta la instrumente muzicale, de a face exerciții vocale și de a face jocuri de rol.

Micul Artist

Artă și Design
Conduși de profesorii noștri de artă, copiilor li se va oferi oportunități de a explora diferite moduri și medii, care le va scoate în evidență, creativitatea și potențialul artistic. Anume arta este cea care participă la dezvoltarea personală și academică armonioasă a unui copil. Activitățile creative în care vor fi implicați copiii, le vor permite să își dezvolte coordonarea și abilitățile motorii fine.

Micul Lingvist

Arta vorbirii, Retorică și Limbi străine

Membrii echipei Opera Kids îi vor încuraja pe copiii să își exprime emoțiile și sentimentele în limbi străine precum limba engleză și limba rusă, ceea ce va încuraja dezvoltarea multiculturală a micuților.

Copiii își vor lărgi bagajul general de cunoștințe și vor fi deschiși spre descoperirea obiceiurilor culturale ale altor popoare.

Micul Atlet

Sport
Instructorii calificați în sport vor încuraja efectuarea de către copiii a exercițiilor fizice de la o vârstă fragedă, deoarece practicarea sportului infuențează pozitiv dezvoltarea calităților fizice și psihice ale micuților. Anume mișcarea le întărește și le dezvoltă curajul, le sporește voința, le înfrânge temerile și fricile. Un mediu sănătos le permite copiilor să se dezvolte armonios și să nutrească emoții pozitive față de tot ce îi înconjoară.

Micul Dansator

Dans și balet

Maeștrii în arta dansului vor învăța copiii primele mișcări specifice, care au un rol benefic în consolidarea memoriei, creșterea creativității și a coordonării.

La orele de dans, copiii își vor descoperi limitele personale și vor fi încurajați să se autodepășească. Profesorii vor încuraja copiii să își exprime sentimentele, emoțiile pe ritm de dans.

Micul Bucătar

Arta culinară
Ghidați de bucătarul nostru profesionist, copiii vor învăța să frământe aluatul, să coacă, să gătească delicii culinare, să măsoare și să facă cunoștințe cu diverse produse alimentare. Gătitul, pe lângă doza de distracție și buna dispoziție ce o aduce copiilor, are un impact pozitiv în dezvoltarea abilităților generale, în dezvoltarea simțurilor și în sporirea încrederii în alegerile făcute.

Dacă doriți să înscrieți copilul Dvs la grădinița Opera Kids, trimiteți o cerere:

Ultimele știri Opera Kids

Lăsați o cerere

sau ne puteți contacta oricând la numarul de telefon: +373 67 777 778